Πασχαλινή γιρλάντα

Το Πάσχα πλησιάζει και η διάθεσή μας είναι γιορτινή και χαρούμενη και αυτό φαίνεται και στις κατασκευές μας! Έτσι σήμερα είπαμε να σας δείξουμε πως να φτιάξετε μια πασχαλινή γιρλάντα!





Μία γιρλάντα μπορεί να συμπληρώσει την διακόσμησή σας σε ένα παιδικό πάρτυ, σε ένα τραπέζι ή ένα απόγευμα που θα καλέσετε φίλους στο σπίτι ή στην τελική θα είναι μόνο για εσάς για να τη βλέπετε και να χαίρεστε! Για παράδειγμα, στολίζει άψογα έναν μπουφέ, κρεμιέται εύκολα στον κήπο σας ή τη βεράντα σας ή στην κουρτίνα στο δωμάτιο του παιδιού. Το σίγουρο είναι ότι όπου και να την τοποθετήσετε δίνει γιορτινή και χαρούμενη νότα στο χώρο σας!

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι φτιάχνετε πάρα πολύ απλά και με λίγα υλικά!
Πήραμε διάφορα χαρτιά σε όμορφα ανοιξιάτικα χρώματα, κορδέλα, ψαλίδι, συρραπτικό και στυλό και ξεκινήσαμε!


Πρώτα έφτιαξα ένα οβάλ σχήμα σαν αυγό για να είναι το καλούπι μας (μπορείτε να τυπωσετε απο colouring pages στο διαδίκτυο)


Σε κάθε χαρτί σχεδιασαμε όσα αυγά θελαμε με το καλούπι


και η Ελένη τα έκοβε.


Ύστερα τα κορίτσια έβαλαν την κορδέλα τεντωμένη στο πάτωμα και τοποθέτησαν τα αυγά όπως θα τα πιάναμε με το συρραπτικό. Επειδή όμως τα χρώματά μας ήταν αρκετά απαλά, τελικά αποφασίσαμε να τα κολλήσω με πιστολι σιλικόνης (σίγουρα όμως με το συρραπτικό η γιρλάντα θα είναι πιο γερη).


Τόσο απλά και εύκολα φτιάξαμε μια χαριτωμένη γιρλάντα για να στολίσει το χώρο μας!


   
   


(Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή των εικόνων και του κειμένου  χωρίς άδεια)

Ετικέτες , ,