Ζωγραφίζουμε τις μπλούζες μας!

Η καλή μας φίλη και νονά Ντορινα έχει κάνει ένα φανταστικό δώρο στα κορίτσια μας! Δύο λευκά μπλουζάκια με σχεδιασμένη στάμπα και ειδικούς μαρκαδόρους για να τα χρωματίσουν!



Το πόση χαρα πήρανε όταν τους είπα ότι μπορούν να χρωματίσουν τις μπλούζες τους δεν μπορώ να σας το περιγράψω!


Κι αυτό γιατί εμείς οι μαμαδες συχνά λέμε: "πρόσεχε μη λερωθείς, μη βάψεις τη μπλούζα σου", κ.α! Οπότε μπορείτε να φανταστείτε την αντίδραση τους όταν τους είπα ότι ναι, μπορείτε να ζωγραφίσετε τις μπλούζες σας!



Το ιδιαίτερο με αυτούς τους μαρκαδόρους είναι ότι μόλις οι μπλούζες πλυθούν γίνονται κατάλευκες και έτοιμες να τις ξανά ζωγραφίσουν (δεν έχουν καμία σχέση με τους μαρκαδόρους που αναγράφουν ότι είναι πλενόμενοι αλλά τελικά το χρώμα δεν φεύγει εντελώς και αφήνουν λεκέ)!

Εδώ τις ζωγραφίσαμε για πρώτη φορά (κάπως πιο προσεγμένα),








Κι εδώ την επόμενη φορά που τα κορίτσια ¨ξετύλιξαν¨ τις καλλιτεχνικές τους ανησυχίες και τις ζωγραφισαν κάπως πιο ελεύθερα!



Ύστερα πολύ περήφανες για τα δημιουργήματα τους τις φόρεσαν και τις έδειχναν σε όλους!
Φουσκωναν σαν παγώνια από περηφάνια!!!


Εννοείται ότι ζωγραφίζουν σε όλα τα υφάσματα και στεγνώνουν άμεσα! Μπορείτε να ζωγραφίσετε όποιο σχέδιο θέλετε εσείς σε μπλουζάκια, παντελονάκια, τσάντες, κτλ.
Κορίτσια ψάξτε για τέτοιους μαρκαδόρους στην αγορά γιατί πραγματικά είναι πολύ διασκεδαστικοί και χωρίς φόβο ότι θα κάνουν ζημιά στα ρούχα ( δεν αναφέρω την μάρκα καθώς η ανάρτηση δεν είναι διαφημιστική)!
Ντορίνα σε ευχαριστούμε πολύ!
Πολλά φιλιααααα!

(Δεν επιτρέπεται η αντιγραφή των εικόνων και του κειμένου  χωρίς άδεια)

Ετικέτες , ,